Gepubliceerd op 04 Maart 2019 om 10.57 uur

Lijsttrekkersdebat Provinciale Statenverkiezingen live op televisie en radio

KAAG EN BRAASSEM - Vanavond (maandag) is het zo ver: het eerste grote televisiedebat in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen. Tien Zuid-Hollandse lijsttrekkers gaan met elkaar in debat over actuele woningbouw-, mobiliteit- en klimaatthema's in Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop.

Waar gaan er huizen gebouwd worden? Mogen er straks ook auto's rijden over de busbaan van de N207 tussen Alphen en Leimuiden? En komen er wel of niet meer windmolens? Het debat begint om 20.00 uur, vindt plaats in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn en staat onder leiding van voormalig NOS-politiek verslaggever Ferry Mingelen.

Live op televisie en radio

Het lijsttrekkersdebat wordt live uitgezonden op televisie door Studio Alphen, de publieke lokale omroep van Alphen aan den Rijn. In Kaag en Braassem is het debat óók rechtstreeks op televisie te bekijken. Stem dan om 20.00 uur af op Ziggo kanaal 40 (digitale televisie). Het debat wordt ook live gestreamd via onderstaande player.

En volg je het debat liever op de radio? Dat kan. Om 19.30 uur is er een speciale uitzending op Studio Kaag en Braassem, want op de Kaag en Braassemse publieke lokale radiozender wordt het debat live uitgezonden. Aad van Haestregt presenteert de uitzending.