Omroep

Over Studio Kaag en Braassem

Studio Kaag en Braassem is de publieke lokale omroep van de gemeente Kaag en Braassem. Wij brengen nieuws en maken programma's over Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen en Woubrugge.

De berichtgeving van Studio Kaag en Braassem is te vinden op deze website en via ons Twitter-, Facebook- en Instagram-account. Via 105.0 FM in de ether en 103.4 FM op de kabel is het radiokanaal van Studio Kaag en Braassem in de regio te ontvangen en wereldwijd via onze livestream.

Daarnaast verschijnen er regelmatig, in samenwerking met Studio Alphen en mediapartner Omroep West, video's op ons YouTube-kanaal.

Samenwerking met Studio Alphen

Eind augustus 2018 werd de naam KB Radio veranderd in Studio Kaag en Braassem. De naamswijziging was ook het startsein van de nieuwe samenwerking met Studio Alphen, de publieke lokale omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn. 

Beide omroepen werken intensief samen met als doelstelling om de lokale omroep in Kaag en Braassem door te ontwikkelen tot een omroep met een lokaal toereikend media-aanbod en een onafhankelijke nieuwsvoorziening.

Mediapartner Omroep West

Daarnaast werkt Studio Kaag en Braassem ook samen met mediapartner Omroep West. Samen met de regionale omroep werken we aan de berichtgeving van gebeurtenissen binnen de gemeentegrenzen.

advertentie advertentie