Voetbalweekend: EMM ‘21 boekt belangrijke zege, degradatiezorgen Woubrugge en MMO nemen toe

Voetbal Foto: Pixabay

KAAG EN BRAASSEM - Goed nieuws voor EMM '21 dit weekend in de degradatiestrijd: FC Oudewater werd verslagen. Minder positief is de status van Woubrugge en MMO. De twee clubs staan onderaan in de 4e klasse, waardoor degradatie lijkt te naderen.

2e klasse C | FC Oudewater - EMM '21: 0-1

EMM '21 boekt een belangrijke zege tegen FC Oudewater. De club uit Roelofarendsveen strijdt tegen degradatie en dankzij de 0-1 overwinning klimt het naar de veilige achtste plek. 

4e klasse A | Sporting Leiden - Woubrugge: 2-0

Woubrugge heeft een gevoelige nederlaag geleden tegen concurrent Sporting Leiden. Het uitduel ging met 2-0 verloren. Dit betekent dat Woubrugge afzakt naar de dertiende plaats in de competitie. Aan het einde van de rit betekent dat rechtstreekse degradatie. Met nog drie duels te gaan zal Woubrugge aan de bak moeten om de nacompetitie nog te kunnen halen.

4e klasse A | MMO - SJZ: 1-1

MMO heeft een puntje gepakt tegen SJZ. De club uit Hoogmade staat nog altijd onderaan in de 4e klasse en lijkt degradatie niet meer te kunnen ontlopen. Het gat met de twaalfde plek - die recht geeft op nacompetitie - is nu zeven punten, met nog drie duels te gaan.

advertentie advertentie