Inschrijving open voor praalwagens bloemencorso Veense kermis

ROELOFARENDSVEEN - De Veense kermis is van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september. Inschrijven met een praalwagen voor het bloemencorso op zaterdag 24 september kan al.

Het bloemencorso in de Veen is er eentje van formaat. De organisatie noemt het zelfs ‘het mooiste bloemencorso van Nederland’. Mensen die met een praalwagen willen deelnemen aan het corso dat door de straten van Roelofarendsveen en Oude Wetering rijdt, kunnen zich al aanmelden.

Het gaat om praalwagens met een motor of gemotoriseerd trekkend voertuig. Bij de inschrijving, wat kan tot uiterlijk 14 september, geeft de groep, naast lengte, breedte en hoogte, door of er act of dans op of rond de wagen is en of zij versterking nodig heeft voor het draaien van muziek.

Het tijdig aanmelden geeft de organisatie de kans de lengte van het bloemencorso in te schatten. De laatste keer dat het corso doorging, in 2019 - in 2020 en 2021 weerhield corona de organisatie ervan het corso te organiseren - deden een kleine honderd praalwagens mee. Inschrijven kan op deze pagina.

Route

Het bloemencorso begint om 10.00 uur en rijdt de volgende route: Westmeerlaan - Zuideinde - Noordeinde - Noordhoek - Sotaweg - Middenweg - Rembrandt van Rijnsingel - Meerkreuk

advertentie advertentie