Studio Kaag en Braassem-boegbeeld Kees den Hollander (77) overleden

Gepubliceerd op 28 April 2020 om 18.28 uur

KAAG EN BRAASSEM - Kees den Hollander, oud-voorzitter en vrijwilliger van Studio Kaag en Braassem, is maandag op 77-jarige leeftijd overleden. Kees was ongeneeslijk ziek.

Tien jaar, tot begin 2020, was Den Hollander voorzitter van de lokale publieke omroep in Kaag en Braassem.

Naast jarenlang voorzitter was hij vrijwilliger bij de radiozender. Tot het laatste moment presenteerde Kees het programma Kerkradio op zondagochtenden.

Brief van bestuur Studio Kaag en Braassem

Wij ontvingen het droevige bericht dat afgelopen maandag op 77-jarige leeftijd Kees den Hollander na een kort ziekbed is overleden. Nog maar kort geleden kreeg hij te horen dat hij ongeneeslijk ziek was.

Kees is vanaf 2010 tot begin dit jaar voorzitter geweest van de lokale media-instelling, Stichting Streekomroep Braassemermeer. Tijdens zijn voorzitterschap is de basis gelegd voor het functioneren van de media-instelling als een zelfstandige omroep en het intensiveren van de samenwerking met Studio Alphen, de lokale publieke omroep in Alphen aan den Rijn.

Vele tientallen jaren is hij als medewerker actief geweest voor de lokale radiozender. Gezien zijn technische achtergrond was hij vooral op het gebied van de techniek actief. Bij het programma Kerkradio heeft hij vele jaren op zondagochtend de techniek verzorgd en ook op woensdagavond was hij verantwoordelijk voor het programma. Vele uren heeft Kees in de studio doorgebracht en er kon altijd een beroep op hem worden gedaan.

Wij wensen zijn vrouw Nel, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Namens het bestuur en vrijwilligers,
Barry Verdel

advertentie advertentie