Openingstijden van afvalbrengstation worden verruimd

Gepubliceerd op 17 April 2020 om 14.16 uur

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan, kunnen er maximaal vijf auto's tegelijk op het terrein van het afvalbrengstation in Roelofarendsveen. Daar is het de afgelopen tijd erg druk. De gemeente Kaag en Braassem heeft besloten om de openingstijden van het afvalbrengstation te verruimen.

Vanaf maandag 20 april worden de openingstijden aangepast, zodat inwoners hun afval meer gespreid kunnen aanbieden. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is het afvalbrengstation geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Op woensdagen van 08.00 tot 20.00 uur. De openingstijden op zaterdagen blijven gelijk: 08.00 tot 12.30 uur.

'Inwoners brengen ook beduidend meer oud papier bij het afvalbrengstation. Om inwoners de mogelijkheid te bieden dit afval ook op een andere locatie te brengen, wordt een extra oud papier container geplaatst bij het winkelcentrum in Roelofarendsveen. Deze is vanaf dit weekend beschikbaar', meldt de gemeente Kaag en Braassem.

advertentie advertentie