Westmaas Interieur genomineerd voor verkiezing Sterkste Schakel Rijnland 2023

Westmaas Interieur genomineerd Foto: Goulmy Design & Fotografie

WOUBRUGGE - Westmaas Interieur is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken in service en klantgerichtheid.

De Sterkste Schakel Verkiezing is alweer voor de twintigste keer en heeft inmiddels enorme waardering van ondernemers. Dat komt vooral omdat klanten, collega-ondernemers en bestuurders uit de regio de deelnemende ondernemingen voordragen.

Jaap Westmaas van Westmaas Interieur is trots op de nominatie voor de Sterkste Schakel: 'Het is een teken van erkenning in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van klantenrelaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.'

Sinds 1894

Westmaas Interieur werkt al sinds haar oprichting in 1894 met passie aan het maken van vloeren, raambekleding en maatwerkstofferingen. Dat de klanten het kwaliteitsniveau, de service en de persoonlijke aanpak waarderen, blijkt uit het feit dat zij de interieurwensen voor hun woning of bedrijf al vier generaties door Westmaas Interieur laten realiseren.

Nog tien bedrijven uit Kaag en Braassem genomineerd - Jaap Westmaas van Westmaas Interieur

Gemeente Kaag en Braassem is dit jaar sterk vertegenwoordigd bij de Sterkste Schakel Verkiezing Rijnland. In verschillende sectoren zijn tien bedrijven genomineerd: Van Ginkel uit Oud Ade, Verbij uit Hoogmade, Astilbe uit Nieuw Wetering, Razend Bouw, AAS Autoschade, Isoveen en Prefab Houtbouw West-Holland uit Roelofarendsveen, Visser Tuinen uit Leimuiden, Notariskantoor Von Hertzberg uit Oude Wetering en Westmaas Interieur uit Woubrugge.

De finale van de verkiezing is in het voorjaar. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel van 2023 in Rijnland mag noemen.

advertentie advertentie