Douwe Egbers Spaarpuntenactie Voedselbank Kaag & Braassem: ‘Willen het aantal punten van vorig jaar overtreffen’

DE spaarpunten actie Foto: Voedselbank Kaag & Braassem En Nieuwkoop

KAAG EN BRAASSEM - Voedselbank Kaag & Braassem En Nieuwkoop komt in samenwerking met Lionsclub Kaag en Braassem met een Douwe Egberts Spaarpuntenactie. 

De spaarpuntenactie werd vorig jaar ook gedaan door de voedselbank Kaag & Braassem En Nieuwkoop. In diverse supermarkten komen dozen te staan waar de spaarpunten te doneren zijn. Vorig jaar werden er 615.750 punten ingezameld. Deze punten werden toen omgezet in 1057 pakken koffie, die door Douwe Egberts werden gedoneerd aan de voedselbank Kaag & Braassem En Nieuwkoop.

'Dit gaan we natuurlijk proberen te evenaren of zelfs te overtreffen', schrijft de voedselbank in een bericht. 'We hebben extra supermarkten bereidt gevonden om voor onze actie een spaarpunten doos in de supermarkt te zetten. De dozen staan van half december tot en met de eerste week van januari in de supermarkten.'

Deelnemende supermarkten

De supermarkten die meedoen aan de actie zijn Boon Leimuiden, Plus Roelofarendsveen, COOP Nieuwveen, Kees en Dirks Zevenhoven, COOP Hoogmade, Jumbo Nieuwkoop, Albert Heijn Nieuwkoop, Spar Langeraar, Dirk van den Broek Ter Aar, Spar Woubrugge en de Welkoop Roelofarendsveen. 

advertentie advertentie