Seizoen EMM ‘21 verlengt zonder zelf te spelen, Kickers ‘69 wint eerste wedstrijd in nacompetitie

Voetbalveld Foto: Pixabay

ROELOFARENDSVEEN / LEIMUIDEN - Het seizoen van EMM '21 is verlengd zonder dat de club uit Roelofarendsveen zelf in actie kwam. Concurrent CSW won dinsdagavond 28 mei een inhaalwedstrijd tegen RCL met 2-1 en daardoor eindigt EMM '21 als tiende in de Tweede Klasse C. De ploeg van Jan de Koning moet zich daardoor opmaken voor nacompetitie tegen degradatie uit de Tweede Klasse. Kickers '69 kwam dinsdagavond in actie in de nacompetitie voor promotie naar de Vierde Klasse.

Nacompetitie 4e / 5e Klasse | Kickers '69 - NOCKralingen: 4-2

Kickers '69 neemt het in de eerste ronde van de nacompetitie in eigen huis op tegen NOCKralingen. De thuisploeg opent de score en komt vlak voor rust zelfs op een 2-0 voorsprong. In de tweede helft maken de bezoekers de aansluitingstreffer. Tien minuten later zorgt Kickers '69-aanvoerder Tijs van der Hoorn met een rake vrije trap voor de 3-1. In de blessuretijd gooit invaller Ritchie van den Hoek de wedstrijd in het slot met de 4-1. Het slotakkoord is voor NOCKralingen met de 4-2, maar Kickers '69 plaatst zich voor de tweede ronde van de nacompetitie. Daarin is Warmunda komende zaterdag de tegenstander.

Scoreverloop: 1-0 Carlos Gérard, 2-0 Kevin Eekelschot, 2-1, 3-1 Tijs van der Hoorn, 4-1 Ritchie van den Hoek, 4-2.