Popkoor Scala sluit jubileumjaar af met kerstconcerten

ROELOFARENDSVEEN - Popkoor Scala bestaat 25 jaar. In oktober werden mooie jubileumconcerten georganiseerd, maar het feest is nog niet voorbij. Het koor komt nu namelijk ook met kerstconcerten.

Zaterdag 16 december houdt Popkoor Scala in de Maria Presentatiekerk in Roelofarendsveen het jaarlijkse kerstconcert. De start daarvan is om 20.00 uur. Dit jaar is het koor Singing Devotion uit Alphen aan den Rijn te gast. 'Juist door de verschillende stijlen belooft het een hele mooie en muzikale avond te worden die ons volledig in kerstsfeer brengt', zegt het koor in een aankondiging. 'Beiden koren staan onder leiding van dirigent Rik Henning. Om helemaal in de sfeer te blijven is er in de pauze chocolademelk en glühwein.'

Naast het kerstconcert in Roelofarendsveen staat het koor ook in De Verbinding in Nieuwkoop, op Landgoed Ursula in Nieuwveen en in de Maranatha Kerk van Alphen aan den Rijn.

Het nieuwe jaar begint Scala goed met een open repetitie op dinsdag 9 januari om 19.30 uur in onze nieuwe repetitieruimte bij Muziekvereniging Liefde voor de Harmonie. Geïnteresseerden kunnen daarbij aansluiten laat het koor weten.

advertentie advertentie