Kerstconcert ‘Tussen Taai en Tulband’ van koor FF-ANDERS

ROELOFARENDSVEEN - Het einde van het jaar nadert en daarmee dus ook kerst en de concerten die dit van diverse muziekorganisaties met zich meebrengt. Het koor FF-ANDERS organiseert 'een echt FF-ANDERS' concert, met als titel 'Tussen Taai en Tulband'. 

Zaterdagavond 9 december en zondagmiddag 10 december staan de concerten op de planning. 'We zijn druk bezig met leuke, mooie kerstliedjes en natuurlijk andere onverwachte dingen!', zegt de organisatie. De concerten worden gehouden in Hal 60 in Roelofarendsveen. 'Ook voor ons een nieuwe locatie', zegt de organisatie daarover. 'Omdat we dit concert twee keer spelen in plaats van drie keer, hebben we gekozen voor een grotere locatie. Hier is ook een gezellige foyer om in de pauze en na het concert gezellig iets te drinken en na te praten. Daarnaast is er is voldoende parkeergelegenheid.'

Kaarten zijn vanaf woensdag 15 november te verkrijgen bij Boekhandel Veenerick in Roelofarendsveen. Als je van verder weg komt, kun je een mail sturen naar hermangortzak@gmail.com.

advertentie advertentie