Woubrugge krijgt ‘pak slaag’ van Koudekerk: wedstrijd eindigt in 0-6

WOUBRUGGE - Woubrugge ging afgelopen zaterdag met 0-6 onderuit tegen Koudekerk. Een pak slaag, noemde trainer Barry Buntsma het na de wedstrijd. 'Koudekerk was een stuk beter.'

Na ruim een half uur spelen schoot Koudekerk voor het eerst de bal in het net. Voor rust maakten ze er nog een tweede doelpunt bij vanuit een hoekschop. In de tweede helft leek het hek volledig van de dam toen ze er nog eens vier doelpunten aan toevoegden.

Tot aan het tweede doelpunt van Koudekerk leek de wedstrijd nog niet beslist te zijn. 'Veel inzet in ieder geval, alleen lukte er gewoon niet veel', aldus Buntsma. 'We veroveren wel ballen door de inzet. Dan heb je de bal en vervolgens lever je hem gelijk weer in, en dan kun je er weer achteraan. Als dat te vaak gebeurt, krijgt Koudekerk wel heel vaak de bal voor de aanval.'