Victor Mids en Oscar Verpoort presenteren nieuw boek in Roelofarendsveen

Foto: Veenerick

ROELOFARENDSVEEN – Victor Mids en Oscar Verpoort presenteren zondag 26 november hun nieuwe boek Mindf*ck Challenges in theater Poco Más in Roelofarendsveen.

De bezoekers worden tijdens een interactieve show van een half uur meegenomen door het boek. Mids en Verpoort lichten verschillende illusies, breinbrekers en weddenschappen uit. Na de presentatie is er één uur tijd voor het signeren van een boek, een foto of een praatje. De boekpresentatie begint om 20.00 uur in de theaterzaal van Poco Más.

Mindf*ck Challenges

In het boek Mindf*ck Challenges dagen Mids en Verpoort de lezer uit met meer dan 100 illusies, breinbrekers en weddenschappen. Er staat ook informatie in het boek over psychologie, creativiteit en beïnvloeding.

De auteurs van het boek zijn tevens de bedenkers van het tv-programma MINDF*CK. Mids is illusionist en studeerde voorheen geneeskunde. Verpoort is producent en regisseur. Hij studeerde af aan de Nederlandse Filmacademie.

De vriendschap van het duo ontstond op de middelbare school. Daar ontstonden destijds de eerste ideeën voor het uiteindelijke tv-programma. In het tv-programma en de boeken proberen ze hun passie voor illusies, kunst en wetenschap samen te brengen.

advertentie advertentie