Vernielingen aangericht bij brandweerkazerne Woubrugge: ‘Zoek een hobby’

Gepubliceerd op 24 juni 2020 om 10.47 uur

WOUBRUGGE - Bij de brandweerkazerne in Woubrugge zijn vernielingen aangericht. Oefenwrakken, waar brandweerlieden normaliter trainingen mee uitvoeren, en een hekwerk bij de kazerne zijn gesloopt.

'Het is best begrijpelijk dat sommige jonge mensen zich, juist in deze tijd van beperkingen, behoorlijk vervelen. Maar voor diegenen die ons hekwerk en de ons geleverde oefenwrakken gesloopt hebben; zoek alsjeblieft een andere, maar dan positieve uitlaatklep, en laat onze spullen heel', schrijft de brandweer in een bericht.

De oefenwrakken vormen belangrijk oefenmateriaal voor de brandweerlieden. 'Deze worden speciaal voor ons geleverd en door ons gebruikt bij belangrijke oefenmomenten. Zo behouden wij onze bekwaamheid om jou of iemand anders te bevrijden uit zijn of haar auto na een aanrijding als dat nodig mocht zijn. Te hopen dat dit voor jou nooit van toepassing is, maar toch', spreekt de Woubrugse brandweer de vandalen toe.

Het brandweerkorps roept de vandalen op om een hobby te zoeken. 'Of kom eens een keer kijken op een van onze oefenavonden. En wie weet vind je ons werk zo interessant dat je ons team nog eens komt versterken.'

advertentie advertentie