Gepubliceerd op 25 Mei 2019 om 12.19 uur

Twee inbraken in Hoogmade, inbrekers spoorloos

HOOGMADE - Bij twee woningen in Hoogmade is vrijdag ingebroken. Zowel een woning aan het Noordeinde als een woning aan de Graaf Willem II Laan in het dorp waren doelwit van inbrekers.

Rond 13.30 uur probeerden twee mannen een woning aan het Noordeinde binnen te komen. De bewoner van het huis betrapte de inbrekers bij de achterdeur van de woning. Het gaat om een man met een Aziatisch uiterlijk van ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een paars T-shirt en een donkerblauwe spijkerbroek. De andere man is blank, ongeveer 1.75 meter lang en heeft bruin haar. Hij droeg een blauw T-shirt en een donkerblauwe spijkerbroek. De mannen hadden ook een grote zwarte rugtas bij zich.

Later op de dag kreeg de politie ook melding van een woninginbraak aan de Graaf Willem II Laan, om de hoek van het Noordeinde. Deze inbraak heeft plaatsgevonden op vrijdag 24 mei tussen 07.00 en 18.15 uur. 'Opvallend daarbij is dat er meerdere keren bij de woning is aangebeld om 12.45 uur. De daders zijn via de schuifpui de woning binnengegaan', meldt de politie.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van de inbraken. Mensen die iets hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

advertentie
.
advertentie