Studio Quarantaine 8 mei: rijscholen, sportscholen, kwekerijen

Gepubliceerd op 08 mei 2020 om 17.13 uur

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Acht weken lang zond Studio Kaag en Braassem iedere werkdag het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks werden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoorde je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, probeerden we mensen met elkaar te verbinden en draaiden we verzoekplaatjes.

Nu aanstaande maandag de nieuwe anderhalvemetersamenleving in Nederland verder opgestart wordt met het heropenen van scholen en het opheffen van het verbod op contactberoepen, stopt Studio Kaag en Braassem met de dagelijkse uitzendingen. Vanaf volgende week (16 mei) is Studio Quarantaine iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur te beluisteren op de radio.

In de laatste werkdagelijkse uitzending vertelde Marijke van Dam van Rijschool Rijnland in Alphen aan den Rijn over het hervatten van rijlessen, kwam Dennis van der Hoeven van Sport2BFit in Hazerswoude-Rijndijk aan het woord over sportscholen die vooralsnog pas op 1 september open mogen en boomkweker Bob Hoogerdijk (Hoogeveen Plants in Hazerswoude-Dorp) heeft educatieve plantenpakketten samengesteld die besteld kunnen worden.

advertentie