Studio Quarantaine 6 juni: Fitnessclub, Ashram, Festiviral, Zomerspektakel, Alphense Boys

Gepubliceerd op 07 juni 2020 om 11.57 uur

KAAG EN BRAASSEM - Studio Kaag en Braassem zendt iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Je hoort interviews en reportages over de coronacrisis, praten met organisatoren van afgelaste evenementen en duiken we in het voetbalarchief.

Overdekt sporten in de buitenlucht. Het kan bij Fitnessclub Alphen aan den Rijn, vertelt Inge Schouten. De eerste week dat de middelbare scholen weer fysiek onderwijs geven, ligt achter ons. Hoe is het gegaan? Daar praat Ashram College-directeur André Hol over. Festiviral, Samen uit Samen thuis wordt eind juni in Kaag en Braassem georganiseerd. Cas van Brussel legt uit wat dit digitale festival inhoudt.

Dit weekend zou in Alphen aan den Rijn het weekend van het Zomerspektakel aan het Meer moeten zijn. Met Arvid Hendriks van de organisatie praten we over de afgelasting en blikken we vooruit op volgend jaar. En in het kader van historische voetbalontknopingen: Aad van den Berg over de promotie van Alphense Boys naar de hoofdklasse, dit weekend drie jaar geleden.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van zaterdag 6 juni terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl.

advertentie