Studio Quarantaine 4 juli: kerken, boksen, huttenbouw, legpuzzelen, Alphia

KAAG EN BRAASSEM - Studio Kaag en Braassem zendt iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Je hoort interviews en reportages over de coronacrisis, gesprekken met organisatoren van (afgelaste) evenementen en duiken we in het voetbalarchief.

Sinds 1 juli zijn contactsporten weer toegestaan. Wat betekent dat voor het boksen? We praten daarover met de Alphense boksschoolhouder Teus de Kruyf. Dit weekend hervatten de meeste kerken in Nederland de fysieke diensten met publiek. Pastoor Ruud Visser van Heilige Thomas, de rooms katholieke parochie in de gemeente Alphen aan den Rijn, vertelt hoe er weer gekerkt gaat worden. De Nederlandse kampioenschappen legpuzzelen zijn voor de tweede maal afgelast. Waarom? Dat duidt René van der Zwet.

Verder gaat de Alphense Huttenbouw dit jaar niet door. Of toch wel? Er komt een thuiseditie, vertelt Marcel van der Vliet. En in het kader van de historische voetbalontknopingen haalt Angelo Leverock herinneringen op aan de nacompetitiefinale in 2018 die Alphia promotie naar de derde klasse opleverde.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van zaterdag 4 juli terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl.

advertentie advertentie