Studio Quarantaine 30 mei: horeca, Rode Kruis, aardbeien, tentfeest, Bernardus

Gepubliceerd op 31 mei 2020 om 21.54 uur

KAAG EN BRAASSEM - Studio Kaag en Braassem zendt iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Je hoort interviews en reportages over de coronacrisis, praten met organisatoren van afgelaste evenementen en duiken we in het voetbalarchief.

De horeca opent maandag de deuren weer. Clemens Timmermans van Café de Egelantier (Hazerswoude-Dorp) blikt vooruit op dit heugelijke moment en Renske van Dijk van het Rode Kruis geeft tips voor de heropening. Inge Vreuls van de Vitaminebar is een aardbeien drive-in gestart.

Pinksteren zou in Aarlanderveen het weekend moeten zijn van het tentfeest. Met Rob Aartman van de organisatie praten we over de afgelasting. En in het kader van historische voetbalontknopingen: Marcel Vondeling over het kampioenschap van Bernardus in 2017, de eerste in 43 jaar tijd.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van zaterdag 30 mei terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl.

advertentie