Studio Quarantaine 25 juli: GGD, bioscoop, ZomerFun, Zomerweken, kamperen, moskee

KAAG EN BRAASSEM - Studio Kaag en Braassem zendt iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Je hoort interviews en reportages over de coronacrisis, gesprekken met organisatoren van (afgelaste) evenementen en duiken we in het voetbalarchief.

Het aantal coronabesmettingen loopt op in Kaag en Braassem en in de omgeving zijn Hillegom en Waddinxveen lokale brandhaarden. Wat betekent dat voor Alphen? GGD-directeur Sjaak de Gouw vertelt daar uitgebreid over. In Roelofarendsveen is dit weekend A4 Drive In Bioscoop geopend. Thijs van Leeuwen (AlphenBeweegt) en Marijke Licher (ParkVilla) komen aan het woord over de zomerweken die zij organiseren.

Jos Timmermans is met het idee gekomen om inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn die niet met vakantie kunnen, te laten kamperen in de gemeente Alphen aan den Rijn. En hoe moskee El Fath na 1 juli omgaat met corona, wordt toegelicht door Najim Kallis.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van zaterdag 25 juli terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl.

advertentie advertentie