Studio Quarantaine 24 april: VakantieSpel, ParkVilla, kinderburgemeester

Gepubliceerd op 24 April 2020 om 17.52 uur

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Iedere werkdag zendt Studio Kaag en Braassem tussen 11.00 en 13.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks worden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoor je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, proberen we mensen met elkaar te verbinden en draaien we verzoekplaatjes.

Het VakantieSpel in Alphen aan den Rijn kan niet doorgaan. Voorzitter Robbert Zantigh vertelt over de afgelasting. Marijke Licher, directeur van de Alphense cultuurinstelling Parkvilla, vertelt over de gevolgen van de coronacrisis voor de cultuursector. De Alphense kinderburgemeester Elmehdi Sassa heeft samen met burgemeester Liesbeth Spies een brief geschreven aan kinderen vanwege de meivakantie.

Verder nam Mike Mourits, verslaggever bij Studio Alphen en Studio Kaag en Braassem, het laatste coronanieuws door.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van vrijdag 24 april terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl. Je kunt op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur ook bellen of whatsappen naar 0172-515153.

advertentie advertentie