Studio Quarantaine 22 april: tandartsen, dorpsfeest Aarlanderveen

Gepubliceerd op 22 April 2020 om 22.19 uur

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Iedere werkdag zendt Studio Kaag en Braassem tussen 11.00 en 13.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks worden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoor je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, proberen we mensen met elkaar te verbinden en draaien we verzoekplaatjes.

Tandarts Sjoerd Hagenaars van Tandartspraktijk Molenvliet in Alphen aan den Rijn vertelt wat de gevolgen van de persconferentie van dinsdagavond zijn voor de mondzorg. Hugo Stapper moest na diezelfde persconferentie beslissen dat de Zomerfeesten in Aarlanderveen, oftewel het jaarlijkse dorpsfeest, dit jaar niet door kunnen gaan.

Verder nam Mike Mourits, verslaggever bij Studio Alphen en Studio Kaag en Braassem, het laatste coronanieuws door.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van woensdag 22 april terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl. Je kunt op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur ook bellen of whatsappen naar 0172-515153.

advertentie advertentie