Studio Quarantaine 20 april: ramadan, Floreant, Kinderband

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 13.35 uur

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Iedere werkdag zendt Studio Kaag en Braassem tussen 11.00 en 13.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks worden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoor je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, proberen we mensen met elkaar te verbinden en draaien we verzoekplaatjes.

Deze week begint de ramadan. We blikken vooruit met Najim Kallis van moskee El Fath uit Alphen aan den Rijn. Voetbalvereniging Floreant heeft bij de KNVB het verzoek ingediend om het eerste elftal te laten promoveren naar de derde klasse, vertelt bestuurslid Sepp van Jaarsveld en Maurice van Tol van de Kinderband over het online-concert dat zondag gegeven wordt.

Verder nam Mike Mourits, verslaggever bij Studio Alphen en Studio Kaag en Braassem, het laatste coronanieuws door.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van maandag 20 april terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl. Je kunt op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur ook bellen of whatsappen naar 0172-515153.

advertentie