Studio Quarantaine 17 april: klanten weten SRV-wagen goed te vinden

Gepubliceerd op 17 April 2020 om 13.36 uur

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Iedere werkdag zendt Studio Kaag en Braassem tussen 11.00 en 13.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks worden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoor je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, proberen we mensen met elkaar te verbinden en draaien we verzoekplaatjes.

Janco Meijer, van Versspecialist Van der Poel uit Roelofarendsveen, merkt dat meer klanten de weg naar zijn SRV-wagen weten te vinden. Hoe gaat het in deze tijd met Het Jostiband Orkest? Dirigent Lyan Verburg geeft antwoord op die vraag. Ook kapsalons zijn voorlopig nog gesloten. Sasha van Osnabrugge van Kort Kappers vertelt daarover. En Sarah uit Alphen aan den Rijn viert vrijdag haar dertiende verjaardag. Ze heeft een bijzondere manier bedacht om haar klasgenootjes op wat lekkers te trakteren.

Verder nam Mike Mourits, verslaggever bij Studio Alphen en Studio Kaag en Braassem, het laatste coronanieuws door en belden we met de jarige Sarah (13).

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van vrijdag 17 april terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl.

Je kunt op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur ook bellen of whatsappen naar 0172-515153.

advertentie advertentie