Studio Quarantaine 11 juli: einde schooljaar, tennis, speelweek, hefbrug, opgravingen, Koudekerk

KAAG EN BRAASSEM - Studio Kaag en Braassem zendt iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Je hoort interviews en reportages over de coronacrisis, gesprekken met organisatoren van (afgelaste) evenementen en duiken we in het voetbalarchief.

Het schooljaar voor middelbare scholieren zit erop en de diploma's zijn uitgereikt. Hoe wordt teruggekeken op de heropening in juni en welke lessen worden er getrokken voor het nieuwe schooljaar? Johan Wijnhorst van Wellantcollege Alphen aan den Rijn beantwoordt die vragen. Sinds 1 juli zijn sportwedstrijden weer toegestaan. Tennisvereniging TEAN organiseert afgelopen zaterdag het eerste tennistoernooi: Mark Schut over TEAN Last Minute Open. En Woutje Brugge komt toch met een speelweek in de zomervakantie, kondigt Lisette Kraan aan.

Verder leggen Peter Schoteldraaijer en Astird Koekkelkoren uit waarom de hefbrug in Boskoop vier weken dicht gaat en wat voor mogelijk-bijzondere opgravingen zijn gedaan in het centrum van Alphen aan den Rijn. Erwin van der Zee haalt herinneringen op aan het voetbalkampioenschap van Koudekerk in 2005.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van zaterdag 11 juli terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl.

advertentie advertentie