Studio Quarantaine 1 mei: Park Wijde Aa, aangepaste dodenherdenking, afhalen bij bibliotheken

Gepubliceerd op 01 mei 2020 om 14.28 uur

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Iedere werkdag zendt Studio Kaag en Braassem tussen 11.00 en 13.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks worden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoor je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, proberen we mensen met elkaar te verbinden en draaien we verzoekplaatjes.

Bart van Rijn van Park Wijde Aa in Roelofarendsveen is blij dat overnachtingen in bijvoorbeeld vakantiehuisjes weer zijn toegestaan. Kees Slingerland van Comité Herdenkingen vertelt over de aangepaste dodenherdenking in Alphen aan den Rijn op maandag. En bij de bibliotheken in Woubrugge, Boskoop en Alphen aan den Rijn is het mogelijk om boeken te reserveren en af te halen.

Verder nam Mike Mourits, verslaggever bij Studio Alphen en Studio Kaag en Braassem, het laatste coronanieuws door.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van dinsdag 28 april terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studiokaagenbraassem.nl. Je kunt op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur ook bellen of whatsappen naar 0172-515153.

advertentie