Overzicht van de Sinterklaasintochten in de gemeente Kaag en Braassem

Foto: Chris Vogel

KAAG EN BRAASSEM - December nadert in hoog tempo en dat betekent dat Sinterklaas er weer aan komt. Zaterdag 18 november is de landelijke intocht. Benieuwd waar de Sint te vinden is in Kaag en Braassem? Wij zetten het voor je op een rij.

Op dezelfde dag als de landelijke intocht zal Sinterklaas ook aanmeren in Roelofarendsveen, waar een spectaculaire intocht op de planning staat. 15.00 uur meert de Pakjesboot aan bij restaurant 't Veen. Na een optocht wordt de intocht afgesloten met verschillende activiteiten aan de Noordhoek.

Drie dorpen op een dag

Op zaterdag 25 november zal de goedheiligman drie andere dorpen bezoeken in Kaag en Braassem. Om 10.00 uur komt de Sint aan in de haven aan het Dorpsplein in Leimuiden. Na een optocht volgt een toneelstuk in De Ontmoeting. Om 12.00 uur is Sinterklaas vervolgens in Woubrugge, waar hij aankomt aan de Comriekade. Na een optocht is er een feest in de sporthal. Tot slot is ook Rijnsaterwoude een bestemming van de Sint en zijn pieten. 14.00 uur komen zij aan in Jachthaven 't Venegat.

Zondag 26 november zal Sinterklaas om 14.00 uur aankomen op De Kolk in Oud Ade. Na aankomst volgt er een optocht naar het Dorpshuis voor een middag met gezellige muziek en een leuke show. 

Het bezoek van de Sint aan de gemeente Kaag en Braassem wordt op 5 december afgesloten met een bezoek aan Hoogmade. Nadat hij daar is aangemeerd zal hij een bezoek brengen aan basisschool Ter Does.

advertentie advertentie