Ondernemersvereniging schenkt 1800 euro aan Jeugdfonds Sport en Cultuur

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Ondernemersvereniging OVA/OVKB-Oost doneert een bedrag van 1800 euro aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Het fonds zorgt ervoor dat kinderen aan sport- en culturele activiteiten kunnen deelnemen, wanneer daar in de thuissituatie geen financiële middelen voor zijn.

Zo kan het fonds contributie of lesgeld betalen, en als het budget het toelaat kunnen er ook bijvoorbeeld sportkleding, dansschoenen of de huurkosten van een instrument betaald worden. Vorig jaar hebben zo'n 117 kinderen uit de gemeente gebruik kunnen maken van het fonds.

Ondernemersverenigingen OVA Kaag en Braassem en OVKB-Oost gaan fuseren. 'Nu zij verdergaan als één vereniging, worden langzamerhand alle secretariële en bestuursfuncties samengevoegd. Daarbij hoort ook de inlassing van de belofte om het Jeugdfonds Sport en Cultuur te steunen met een donatie', laat de ondernemersvereniging weten in een bericht. 'De leden van - voorheen - OVKB-Oost reserveerden een deel van hun lidmaatschapsgeld om dit maatschappelijke belang te steunen.'

Lees ook: Kaag en Braassemse ondernemersverenigingen fuseren

advertentie advertentie