Nieuw radioprogramma It’s so easy bij Studio Kaag en Braassem

Studio Kaag en Braassem Foto: Studio Kaag en Braassem

KAAG EN BRAASSEM - Vanaf aanstaande zaterdag kun je luisteren naar een nieuw radioprogramma op Studio Kaag en Braassem. Bram Aarnoutse presenteert vanaf dan iedere zaterdagochtend het programma It's so easy.

De inwoner van Hoogmade is al vele jaren bezig met muziek, sommigen zullen hem kennen als drummer van de band DD Hot 5. Zelf geeft hij aan een passie voor jazzmuziek te hebben maar opvallend genoeg is er weinig van terug te vinden in het nieuwe radioprogramma, zo vertelt hij in het Studio Alphen-radioprogramma KB Actueel, dat iedere zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur wordt uitgezonden.

'Er komen natuurlijk wel wat jazzy nummers voorbij, maar ik heb vooral geprobeerd om een programma te maken met easy listening-muziek, waarin ik een breed repertoire en verrassende dingen zal laten horen', aldus Aarnoutse.

'Verrassende stukjes muziek'

Maar wat is dan precies easy listening-muziek? 'Dat is erg breed. Het is een wat rustigere muzieksoort. Het kan bijvoorbeeld een jazzy nummer zijn, maar dat kan ook een countrynummer zijn', zegt Aarnoutse. 'Ik zoek naar muzikale pareltjes eigenlijk, die gewoon fijn in het gehoor liggen. Fijne muziek om naar te luisteren dus.'

Aarnoutse is ook van plan om muziek te laten horen die wat met mensen doet. 'Het is de bedoeling dat de nummers mensen aanspreken en dat ze er een fijn gevoel bij krijgen. Ik geef af en toe ook wat informatie over de nummers, zodat mensen er wat meer over te weten komen. Ik vind het gewoon heel leuk om verrassende stukjes muziek te laten horen!'

De eerste uitzending van It's so easy is op zaterdag 1 februari van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren op radio bij Studio Kaag en Braassem.
 

advertentie advertentie