N446 bij Woubrugge paar nachten dicht voor werkzaamheden

WOUBRUGGE - In de nachten van maandag 11 tot en met woensdag 13 juli zijn er asfaltwerkzaamheden aan de N446. De Kruisweg tussen de Woubrugsebrug en de kruising met de N207 (Herenweg) is op die dagen van 20.00 tot 6.00 uur in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

De werkzaamheden vinden plaats tussen de rotonde Kruisweg - Vierambachtsweg en de Woubrugsebrug (inclusief brug). De parallelweg langs de Kruisweg blijft beschikbaar voor verkeer. Voor wegverkeer zijn omleidingsroutes ingesteld; gele borden met de letters A en B wijzen de weg. (Brom-)fietsers kunnen gebruik blijven maken van de fietspaden. Openbaar vervoer blijft ook tijdens de werkzaamheden beschikbaar.

Meerdere asfaltlagen moeten vervangen worden om de weg in goede staat te houden. Tijdens de werkzaamheden is er enige geluidsoverlast. Als door onverwachte omstandigheden de werkzaamheden niet klaar zijn op woensdag 13 juli, wordt in de nacht van woensdagavond 13 op donderdag 14 juli ook nog gewerkt.

Omleidingsroutes

Verkeer dat vanuit Woubrugge naar Alphen aan den Rijn, Leimuiden of Ter Aar wil rijden, wordt omgeleid via de A4 richting Amsterdam en gaat de snelweg af bij afslag 4 Nieuw-Vennep. Verkeer dat vanuit Alphen aan den Rijn, Leimuiden of Ter Aar naar Leiden wil, volgt de Herenweg en N207 en gaat via oprit 4 bij Nieuw-Vennep de A4 op.

Verkeer op de Kruisweg/Boddens Hosangweg in Woubrugge met bestemming Hoogmade/Leiden wordt omgeleid via de Zwetweg en Woudsedijk-Zuid naar de Herenweg richting de A4.

advertentie advertentie