MADE aan de Kade: Kunstwandeling ‘Typisch K&B’ rondom de Veense Sluis

MADE aan de Kade 2020 Foto: WIJ Presenteert

ROELOFARENDSVEEN - WIJ Presenteert organiseert van vrijdag 23 tot en met vrijdag 30 december voor de derde keer MADE aan de Kade. Een kunsttentoonstelling rondom de sluis in Roelofarendsveen. Vrijdag 23 december opent burgemeester Astrid Heijstee MADE aan de Kade om 10.30 uur.

Het thema van de MADE aan de Kade tentoonstelling van 2022 is "Typisch Kaag en Braassem". Wie of wat vinden de creatieve inwoners typisch Kaag en Braassem? Zijn het de molens, de Veenmeermin, het water, de tulpen of de ijszeiler? Of zijn het bepaalde gebeurtenissen, zoals de brand in de kerk in Hoogmade?

De tentoonstelling is dagelijks te bezoeken van 10.30 tot 16.00 uur en wordt door vrijwilligers van WIJ Presenteert, samen met bewoners en bedrijven rondom de sluis georganiseerd.

Wandelen en meer

WIJ Presenteert brengt met MADE aan de Kade positiviteit tijdens de donkere dagen. 'Maak er een uitje van, verwonder en bewonder', zegt de organisatie. 'Het is een korte wandeling waarbij je kunst bekijkt, een praatje maakt met andere bezoekers en even een frisse neus haalt. Voor veel ramen en in de tuinen, overal is iets moois te zien.'

Drinken en lekkers zijn tijdens de wandeling te halen bij Café de Haven (25 december gesloten) en op 30 december met oliebollen bij Restaurant Wagenaar. De kunst is in Roelofarendsveen te vinden aan de Noordkade, Witte Singel, eind Noordeinde en begin Zuideinde, waaronder op het plein bij de oude veiling.

advertentie advertentie