Kerstbomeninzameling Kaag en Braassem met kerstbomenparcours op gemeentewerf

Kerstbomen inzamelen Foto: Gemeente Kaag en Braassem

KAAG EN BRAASSEM - Ieder jaar helpen de kinderen in gemeente Kaag en Braassem bij de inzameling van kerstbomen. Woensdag 18 januari is de kerstbomen-inzamelaarsdag met een kerstbomenparcours op de gemeentewerf op het Veenderveld in Roelofarendsveen.

'Lukt het jullie om dit jaar weer meer kerstbomen in te zamelen dan vorig jaar?', daagt gemeente Kaag en Braassem haar jonge inwoners uit. 'Bij minimaal twintig kerstbomen halen wij de bomen op.'

Voor iedere opgehaalde boom ontvangen de kinderen 50 cent. De kinderen kunnen hiervoor uiterlijk zondag 8 januari hun gegevens invullen op de website van de gemeente. De gemeente haalt de bomen dan op 10 en 11 januari op.

Kerstbomen-inzamelaarsdag

Woensdag 18 januari is de kerstbomen-inzamelaarsdag op de gemeentewerf aan het Veenderveld in Roelofarendsveen. 'Deze dag is er een kerstboomparcours en krijgen de kinderen wat lekkers te eten en te drinken. En op deze dag krijg krijgen zij ook het geld van de kerstbomen die zij ingezameld hebben.

De gemeente roept op de inzamelmomenten op de gevoelige plaat te zetten. De foto's kunnen gemaild worden naar communicatie@kaagenbraassem.nl. Degene met de leukste en origineelste foto ontvangt woensdag 18 januari een prijs. 'Je kunt je foto natuurlijk ook delen op social media en ons daarin taggen', aldus de gemeente.

advertentie advertentie