KB Actueel: eerste vaccinaties Hussonshoek, trainer nieuwe voetbalclub EMM ‘21 en meer

KAAG EN BRAASSEM - In het radioprogramma KB Actueel worden iedere week de actualiteiten rond het coronavirus besproken. Iedere zaterdagmiddag hoor je tussen 12.00 en 14.00 uur interviews en reportages op Studio Kaag en Braassem over de achtergronden bij het nieuws.

In de uitzending van afgelopen zaterdag is Annieta de Haan te gast. Als zorgmedewerker van verpleeghuis Hussonshoek in Woubrugge wordt zij ingeënt met een coronavaccin. Koen van der Vlugt wordt de hoofdtrainer van EMM '21, de fusieclub DOSR-WVC. Over zijn plannen komt de voetbaltrainer uitgebreid aan het woord.

Verder was er in de uitzending ruimschoots aandacht voor de vaccinatiestart in de regio Hollands Midden en de Nationale Tulpendag in Roelofarendsveen.

KB Actueel wordt iedere zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden op Studio Kaag en Braassem. De radio-interviews zijn hieronder terug te luisteren. Klik hier om de televisiereportage over het vaccineren te bekijken en klik hier voor de televisiereportage over de Nationale Tulpendag.
advertentie advertentie