Hallo Wereld thema 51ste speelweek Woutje Brugge

WOUBRUGGE - Woutje Brugge, de speelweek voor kinderen in Woubrugge, is van zondag 14 tot en met vrijdag 19 augustus. Thema van deze 51ste editie is Hallo Wereld.

‘Tijdens de speelweek gaan wij ons richten op de mooie dingen in de wereld’, schrijft de organisatie op haar Facebookpagina. ‘Want er gebeurt momenteel zo veel in de wereld.’

De kinderspeelweek wordt georganiseerd in de laatste week van de zomervakantie. Op verschillende locaties in Woubrugge kunnen kinderen deelnemen aan allerlei activiteiten. Zoals aan de fietspuzzeltocht, het huttenkamp, mini- en peutergym, bloemschikken, een kinderpicknick, het magisch bosspel, de poppendokter, uilenballen pluizen, knutselen, vissen, dansen, sport en theater. Voor de activiteiten zijn tickets te bestellen via www.woutjebrugge.nl.

Vrijwilligers

De organisatie kan altijd vrijwilligers gebruiken. Voor dit jaar zijn vooral voor het magisch bosspel en het huttenkamp nog extra handen nodig. Helpen als vrijwilliger kan ook als maatschappelijke stage. Meer informatie is te vinden op de website van de Woubrugse speelweek. Of mail naar bestuur@woutjebrugge.nl.

advertentie advertentie