Fusie WVC en DOSR: eind september stemmen op nieuwe naam en tenue

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 14.58 uur

ROELOFARENDSVEEN - In het laatste weekend van september mogen leden van DOSR en WVC stemmen op de nieuwe naam en het nieuwe tenue van de fusieclub.

Vanwege de geldende coronamaatregelen is het niet mogelijk om alle leden op één dag te laten stemmen. 'Daarom is ervoor gekozen om het stemmoment te spreiden over verschillende dagen en in verschillende groepen', meldt DOSR in een bericht. 'De stemlocatie zal de kantine van DOSR zijn.'

Op vrijdag 25 september mogen senioren en vrijwilligers van beide voetbalverenigingen tussen 19.00 en 21.00 uur een stem uitbrengen. Op zaterdag 26 september van 08.00 tot 17.00 uur zijn jeugdleden en senioren welkom om te stemmen. En op zondag 27 september van 09.00 tot 12.00 uur kunnen opnieuw senioren en vrijwilligers stemmen.

Na afloop van de thuiswedstrijd van WVC zondag heren 1, op zondag 27 september, zal de uitslag bekend worden gemaakt. 'Deze zal voor de thuisblijvers ook live worden uitgezonden.'

Keuzemogelijkheden

Er zijn vier namen overgebleven voor de voetbalvereniging die gaat ontstaan uit de fusie tussen WVC en DOSR. Het gaat om de namen De Braassem, Braassemvogels, Eendracht Maakt Macht (E.M.M.) en Veenwetering. De drie keuzes voor de nieuwe tenues bestaan uit een zwart met geel tenue, een lichtblauw tenue en een rood tenue.

Het logo van de nieuwe fusieclub wordt later in stemming gebracht, nadat de keuze voor de nieuwe naam en tenue zijn vastgelegd.

Lees ook: Fusie WVC en DOSR: kiezen tussen deze namen en tenues

advertentie