Flippofeest Hoogmade: Flippo’s Ontzet in kermissferen

HOOGMADE - Het Flippofeest van Hoogmade staat weer op de agenda. Zaterdag 25 juni wordt het terrein aan de Groenwegh het Flippo’s Ontzet. Een feest met veel muziek en kermisattracties.

De tent is afgelopen weekend al opgezet, donderdag start de organisatie met de rest van de opbouw voor weer een nieuwe editie van het Flippofeest.

Kermisavond

Het Leidens Ontzet komt naar Hoogmade. Als het Flippo's Ontzet wordt het een energieke kermisavond met uiteenlopende attracties, zoals een boskbalautomaat en badeendjes hengelen. Kom verkleed – of verkleed je in de verkleedhoek - als Leidse glibber of als Kop van Jut of suikerspin en maak het kermisfeest compleet.

Muziek is een belangrijk ingrediënt van het Flippofeest. Op de drie podia staan optredens gepland van Fragment, Barry Badpak, DJ Nozem en De Lievelings DJ’s van je Zusje. Speciale gast is Komen Lopen die in een eigen miniconcertzaal – een caravan – concertjes geeft.

Entree

Het Flippofeest is voor bezoekers vanaf 18 jaar en duurt van 21.00 tot 4.00 uur. De organisatie deelt kaarten uit, entree aan de deur is 30 euro (er kan gepind worden). Meer info op de Facebookpagina FlippofeestHoogmade.

advertentie advertentie