Fancy Fair weer terug in Oud Ade

Fancy Fair Oud Ade Foto: Facebook Fancy Fair Oud Ade

OUD ADE - Na twee jaar afwezigheid wordt het dorpshuis van Oud Ade in het eerste weekend van november weer omgetoverd tot een klein kermisterrein. Het is weer tijd voor de Fancy Fair van Oud Ade.

De Fancy Fair opent zaterdag 5 november om 14.00 uur met het toneelstuk "Koning Leesvrees". In het land van Koning Leesvrees is het lezen van boeken en tijdschriften verboden. Spelletjes doen mag wel. Maar wordt er echt niet gelezen in het land? En wat gebeurt er als de koning verliefd wordt op een prinses uit Boekenland? Het toneelstuk duurt een kwartiertje en is ook geschikt voor de allerkleinsten. Bij binnenkomst krijgen alle kinderen wat lekkers en een lootje voor de eerste ronde van het Rad van Avontuur. De toegang is gratis.

Na het toneelstuk gaat het Rad van Avontuur draaien en zijn de kraampjes geopend om mee te doen aan alle spelletjes.

Fancy Pubquiz

Het avondprogramma trapt rond 20.00 uur af met de Fancy Pubquiz die veel vragen bevat over Oud Ade en Rijpwetering. Inmiddels is de quiz een begrip geworden en ook de hoofdprijs is felbegeerd; een echte Fancy Fair-taart.

Zondag staat vooral in het teken van prijzen winnen. De kinderen doen dit bij de verschillende kraampjes, terwijl de volwassenen hun geluk beproeven door het kopen van lootjes voor het Rad van Avontuur. Rond 20.00 uur is de trekking van de Grote Verloting die verricht wordt door burgemeester Astrid Heijstee. Rond 21.00 uur komt er een einde aan Fancy Fair 2022.

De Fancy Fair is zaterdag 5 en zondag 6 november in het dorpshuis op het Schoolplein in Oud Ade. Zaterdag zijn de deuren open van 14.00 tot 18.00 uur en van 20.00 tot 00.00 uur. Zondag is de Fancy Fair open van 12.00 tot 21.00 uur. De opbrengst van de Fancy Fair gaat naar verschillende verenigingen in Oud Ade.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Fancy Fair Oud Ade.

advertentie advertentie