Eerste editie kindermagazine Hier! Kids uitgebracht voor jeugd in Kaag en Braassem

Foto: Hier! in de Regio

KAAG EN BRAASSEM - Hier in de Regio heeft vanaf nu ook een magazine speciaal voor de kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisscholen in Kaag en Braassem. Het eerste exemplaar van Hier! Kids is maandag 13 mei door Aukje en Robin aan burgemeester Astrid Heijstee-Bolt overhandigd.

Hier! Kids is een gratis magazine dat gemaakt is met en voor kinderen en verschijnt twee keer per jaar. 'In het magazine vertellen kinderen uit Kaag en Braassem de coolste verhalen', schrijft Hier! in de Regio. 'Zo heeft Liv een superlieve (en grote!) hond, steelt Malu de show op het toneel en zijn Len en Don echte waterratten.'

Knutseltips en activiteiten

'En dat is niet alles… Robyn en Aukje gingen op bezoek bij de burgemeester om haar te interviewen, Lieke loopt maar liefst 14.500 meter voor het goede doel en Sep kletst met zijn vader en opa over 4 en 5 mei. Deze én meer verhalen lees je in de allereerste editie.'

In het magazine is ook ruimte voor puzzels, moppen, weetjes en een quiz. Daarnaast staan er ook knutseltips in en activiteiten die plaats gaan vinden in de buurt. 

Het eerste exemplaar werd maandag 13 mei overhandigd aan burgemeester Astrid Heijstee-Bolt, wethouder Nick van Egmond en Paul Wiewel van De Driemaster. Deze week wordt het magazine via de basisscholen en huis aan huis verspreid in Kaag en Braassem.

Lees ook: Nieuwe recreatiemagazine overhandigd aan wethouder: recreatieseizoen van start.

advertentie advertentie