Driemaster activiteiten voor jeugd Kaag en Braassem – week 3

KAAG EN BRAASSEM - Jeugd- en Jongerenwerk De Driemaster heeft een vol zomervakantieprogramma opgesteld. Komende week staat in het teken van kanoën op vier verschillende locaties in gemeente Kaag en Braassem.

Vrijdag 29 juli vanaf 15.00 uur kunnen jongeren uit Roelofarendsveen en Oude Wetering komen hangen tijdens de Hangout! in de Farm. Dit is gratis.

Kanoën

Volgende week is het kanoweek. Maandag 1 augustus kunnen jongeren uit Rijnsaterwoude en Leimuiden komen kanoën in Rijnsaterwoude. Dinsdag 2 augustus is het kanoën voor de jeugd uit Hoogmade, woensdag 3 augustus zijn de jongeren uit Woubrugge aan de beurt. En vrijdag 5 augustus kan gekanood worden door de Veense en Oude Weteringse jeugd in Roelofarendsveen. Het kanoën begint alle dagen om 14.00 uur. Op het Instagramaccount van De Driemaster is hierover meer informatie te vinden.

Donderdag 4 augustus is er voor alle meiden uit gemeente Kaag en Braassem vanaf 16.00 uur Girls Only in de Hangout in Het Farm aan de Weteringlaan in Oude Wetering (check Insta bij minder goed weer).

En voor jongeren uit de Veen en Oude Wetering is er vrijdag 5 augustus vanaf 15.00 uur Hangout! in Het Farm.

Informatie

Voor meer informatie: App of stuur een DM naar Jurjen Lind via 06-38077269 of Facebook jeugdwerkkaagenbraassem of Insta @jeugdwerker_jurjen.

Ook Studio Kaag en Braassem plaatst elke week op vrijdagmorgen het nieuwe weekprogramma van De Driemaster.

advertentie advertentie