De Driemaster ook komende twee jaar partner van gemeente Kaag en Braassem

Foto: Gemeente Kaag en Braassem

KAAG EN BRAASSEM - Ook de aankomende twee jaar gaat welzijnsorganisatie de Driemaster de taken op het gebied van welzijn en preventie voor de gemeente Kaag en Braassem uitvoeren. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om de lopende subsidieovereenkomst met twee jaar te verlengen. Dat maakt de gemeente bekend in een persbericht.

Sinds 2013 voert de Driemaster taken uit op het gebied van welzijn en preventie voor de gemeente Kaag en Braassem. Dit doen zij samen met partners en vrijwilligersorganisaties. Jeugd- en jongerenwerk, ouderenwerk, maatschappelijk werk, begeleiding van statushouders, bieden van GGZ- en verslavingspreventie, hulp en advies bij geldzaken en valpreventie vallen allemaal onder de taken van de Driemaster.

Vanuit het college heeft de Driemaster de opdracht gekregen om de komende twee jaar verder te werken aan een sterke, efficiënte en toekomstbestendige uitvoering op het gebied van welzijn en preventie. Tegelijkertijd gaat de gemeente de komende twee jaar kijken hoe de beweging van zorg en preventie verder kan worden versterkt.

De Driemaster

De Driemaster zet zich in voor alle bewoners van Kaag en Braassem. in het bijzonder voor mensen die verkeren in kwetsbare situaties. De welzijnsorganisatie werkt samen met de gemeente, partners en lokale verenigingen aan het realiseren van de maatschappelijke agenda.

Lees ook: Gezonde Buurt Leimuiden krijgt vorm dankzij hulp van inwoners: ‘Hebben veel ideeën opgehaald’

advertentie advertentie