Burgemeester geeft compliment aan medewerkers in onderwijs en kinderopvang

Gepubliceerd op 26 mei 2020 om 14.09 uur

GEMEENTE KAAG EN BRAASSEM - Burgemeester Marina van der Velde spreekt haar complimenten uit over de medewerkers in het onderwijs en de kinderopvang. Daarin benoemt ze de afgelopen weken tijdens de coronacrisis en de weken die in het vooruitzicht liggen, waarbij de scholen steeds verder open kunnen.

Wat is het voor jullie als directies, leerkrachten en medewerkers in onderwijs en kinderopvang een enerverende tijd. Het is zo mooi om te zien hoe jullie na iedere maatregel, of na iedere verruiming gelijk weer de knop omzetten en volle kracht vooruit gaan. Van de sluiting van scholen en kinderopvang, via online onderwijs naar gedeeltelijk open. En nu het vooruitzicht dat jullie in juni weer volledig open gaan en alle kinderen weer dagelijks kunnen genieten van onderwijs en opvang.

En dat alles met één doel; zo goed mogelijk zorgen voor alle kinderen in Kaag en Braassem. En dat is prachtig om te zien. Ik heb zo veel blije kinderen (én ouders) gezien nu die vaste basis in onderwijs en opvang weer open is. Dat laat opnieuw zien hoe belangrijk jullie werk is. En dat wil ik nogmaals benadrukken. Een heel groot compliment jullie kant op!

Met vriendelijke groet,

Marina van der Velde-Menting

Burgemeester gemeente Kaag en Braassem

advertentie