Boekpresentatie Vleugellam van schrijfster Anne van Zwieten in Oud Ade

OUD ADE - Schrijfster Anne van Zwieten presenteert zondagmiddag 13 november haar derde boek in Brasserie Vennemeer in Oud Ade. De psychologische thriller ‘Vleugellam’ is het derde boek van de Leiderdorpse.

In het boek schrikt Leiden op van een lugubere moord. Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in het water bij een recreatiegebied. Inez de Jager houdt zich er niet mee bezig, ze is een optimist en heeft zo haar eigen problemen. Ze wordt gestalkt door haar ex en denkt na over een carrièreswitch. Ze staat dan ook niet direct te trappelen als de ietwat mysterieuze Marc Huberts werk van haar maakt. Maar de twee vinden elkaar in hun passie voor fotografie.

Inez ziet in Marc een betrouwbare partner, ook al heeft hij wat bijzondere voorkeuren. Ondertussen neemt het gedrag van haar ex-vriend Daniël angstaanjagende vormen aan. Iedereen heeft geheimen. Geheimen die Inez in gevaar brengen.

Gesigneerd exemplaar

Zondag 13 november is de openbare boekpresentatie van ‘Vleugellam’ met tevens een optreden en een korte lezing. Tijdens een hapje en een drankje kunnen de aanwezigen een gesigneerd exemplaar aanschaffen. Aanmelden om aanwezig te zijn bij de boekpresentatie kan bij Van Zwieten, via anne@de-storyteller.nl of 06-55831967.

advertentie advertentie