Jeugd kan met Driemaster buitenkoken in vijfde zomervakantieweek

KAAG EN BRAASSEM - In de vijfde zomervakantieweek gaan jongeren met Jeugd- en Jongerenwerk De Driemaster buitenkoken op vier verschillende locaties in gemeente Kaag en Braassem.

Vandaag, vrijdag 5 augustus, gaan de jongeren uit Roelofarendsveen en Oude Wetering om 14.00 uur kanoën. Vanaf 15.00 uur kunnen diezelfde jongeren komen hangen tijdens de Hangout! in Het Farm. Zij kunnen ook vrijdag 12 augustus vanaf 15.00 uur komen hangout-en.

Buitenkoken

Tijdens het buitenkoken komende week gaan de jongeren multiculturele gerechten koken. Maandag 8 augustus is de jeugd uit Rijnsaterwoude en Leimuiden welkom op de skatebaan Woudsehout in Rijnsaterwoude. Dinsdag 9 augustus is het voor de jeugd van Hoogmade bij de voetbalkooi in het dorp. Jongeren uit Woubrugge kunnen woensdag 10 augustus terecht bij de Woubrugse skatebaan, naast de tennis. En vrijdag 12 augustus is de jeugd van Roelofarendsveen en Oude Wetering aan de beurt, zij kunnen komen koken bij Het Farm. Het buitenkoken begint om 17.30 uur.

Donderdag 11 augustus is het Girls Only voor alle meiden uit Kaag en Braassem. Zij komen meestal samen in de Hangout in Roelofarendsveen, maar de locatie wijzigt soms, dit is te vinden op Instagram van Jeugdwerk Kaag en Braassem.

Informatie

Voor meer informatie: App of stuur een DM naar Jurjen Lind via 06-38077269 of Facebook jeugdwerkkaagenbraassem of Insta @jeugdwerker_jurjen.

advertentie advertentie